Skip to content

Allt det goda i livet

LivsnjutareÄr du en livsnjutare? Vi kommer att försöka hjälpa dig att hitta allt gott som finns online, det kan handla om webbshoppar, matrecept, resor eller annat som gör livet till en njutning!

Att sätta en lite guldkant på tillvaron är vi alla värda på ett eller annat sätt. Det kan handla om att resa eller äta god mat. Även att handla kläder kan ju vara en njutning om man känner för det. Oavsett vad du gör, huvudsaken är att du trivs med det och känner att du mår bra.

Mat och dryck anser många vara en njutning, och vi kan inte mer än hålla med. Visst är det skönt att på helgen gå ut och sätta sig på en restaurang och äta en god måltid och dricka ett glas gott vin, eller alkoholfritt för den delen. Finns många bra alternativ till vin. Ett annat sätt att njuta är att på tisdagskväll laga till något extra gott och tända en brasa i kaminen och sitta länge och äta gott och bara njuta för att man kan.

Att resa till ett varmare land är för många avkoppling och njutning, en eller två veckor kan vara balsam för själen och en riktig energi påfyllning då det är vinter och kallt hemma i Sverige. Andra kanske gillar att åka på resor till spännande och mer utmanande resmål.